Nieuws

7 weken, 17 shows en bijna 16.000 uitzinnige bezoekers!

15 MEI 2019 | LIVE IN CONCERT

Wauw. Op 24 maart trapten we in Roermond de ‘Live in Concert’ theatertour van Night Fever af en afgelopen weekend op 12 mei werd deze in Drachten in stijl afgesloten. Het vloog voorbij, maar wat hebben we genoten. 7 weken, 17 shows en bijna 16.000 uitzinnige bezoekers. Iedere avond was de Saturday Night Fever van podium tot achterste rij te voelen, en hoe. Er werd luidkeels meegezongen en enthousiast meegedanst met die heerlijke discoklassiekers van de gebroeders Gibb. De Bee Gees are staying alive dankzij jullie.

Deze prachtige trip down memory lane neemt ons eventjes mee terug naar het einde van de jaren 70 en we kunnen hier maar geen genoeg van krijgen. Daarom, goed nieuws: in december en januari keert de band nogmaals terug naar de Nederlandse podia voor een concertreeks van hun tot in perfectie uitgevoerde Bee Gees vertolking. Het lijkt onmogelijk, maar deze XL versie van de show is nog een tikje specialer. Met hun ‘Nights on Broadway’ concerten nemen ze twee extra muzikanten mee, een decor van LED walls en een gezellige afterparty in de foyer. Dat mag je als trouwe Bee Gees fan niet missen. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws over deze aankomende tour.

Het aftellen kan dus alweer beginnen, maar voor nu is het eerst bijna tijd voor vakantie. Namens Franco, Uwe, Michael en consorten een mega grote dank en buiging aan iedereen die erbij was. Wir sehen uns!

Nog even nagenieten met de aftermovie!

13 FEB 2019 | NIGHTS ON BROADWAY

Nog even terugblikken op die fantastische Nights on Broadway shows? Dat kan! Tijdens de shows in Eindhoven en Nijmegen is er een camerateam aanwezig geweest om beelden te maken van Night Fever. Klik op de button onder dit bericht.

Nog even nagenieten dus!

Heb je het gemist? Treur niet, over ruim een maand is Night Fever weer terug in het land met de Live in Concert show in maar liefst 17 theater- en concertzalen. De eerste show is alweer uitverkocht en de kaartverkoop gaat als een speer, dus wacht niet te lang met het kopen van je tickets.

Night Fever fans bedankt!

11 DEC 2018 | NIGHTS ON BROADWAY

We zijn ruim 8500 tickets verder en alle Nights on Broadway shows zijn uitverkocht! Wij kunnen wij niet anders zeggen dan dat we super trots zijn op dit resultaat! Wat een show, wat een liefde en wat een enthousiast en warm onthaal! En het wordt alleen maar mooier! Night Fever komt terug met een hele reeks nieuwe shows voor de Live in Concert tour, vanaf maart te zien bij jou in het theater! So you better keep on dancing!

Night Fever fans bedankt, op naar nog meer geweldige avonden!

Foto: Marcel Krijgsman

Europa’s beste Bee Gees tribute band vult opnieuw de theaterzalen!

19 NOV 2018 | LIVE IN CONCERT

Wegens groot succes en de vele uitverkochte zalen komt Night Fever na de Nights on Broadway tour terug met een nieuwe reeks theatershows! Herbeleef oude tijden met klassiekers als ‘Spicks and Specks’ en ‘Words,’ kom uit je stoel voor je dansfavorieten uit de discojaren en haal herinneringen op bij lovesongs als ‘How deep is your love.’ Al meer dan 27.000 Nederlandse fans bezochten de show, ben jij de volgende? Ze komen nu namelijk ook naar een theater bij jou in de buurt!

Nights on Broadway in Breda uitverkocht!

30 OKT 2018 | NIGHTS ON BROADWAY

De Nights on Broadway show in het Chassé Theater in Breda is de eerste van de vijf grote shows in Nederland die volledig is uitverkocht! Voor de show zijn ruim 2 maanden voor aanvang nog maar enkele losse plaatsen beschikbaar. Ook de kaartverkoop voor de andere vier Nights on Broadway shows in Eindhoven, Nijmegen, Groningen en Den Haag gaat als een speer. Wacht dus niet te lang met het bemachtigen van je kaarten!

Al 5000 tickets verkocht voor Nights on Broadway

27 SEPT 2018 | NIGHTS ON BROADWAY

Hier hadden we alleen maar van kunnen dromen: de ticketverkoop voor de grote shows gaat als een tierelier. De band doet maar liefst vijf zalen aan: World Forum Theater Den Haag, Chassé Theater Breda, Muziekgebouw Eindhoven, MartiniPlaza Groningen en De Vereeniging Nijmegen. We hebben nog zo’n 2,5 maand te gaan voordat Nights on Broadway hier te zien is, maar we kunnen nu al niet wachten met zo’n uitbundig publiek!

Nights on Broadway vijfmaal te zien in Nederland

20 SEPT 2018 | NIGHTS ON BROADWAY

Voor het eerst komt Night Fever naar ons land met de XL productie van hun Bee Gees show: Nights on Broadway. Natuurlijk blijft het een ‘greatest hits’ show met alle Bee Gees muziek die je wilt horen, maar de band treedt nu op met een extra toetsenist en percussionist en neemt een decor van LED walls mee. Zodat de show nog indrukwekkender wordt. Na afloop is er een feestje met dj in de foyer.